Rohkema info nägemiseks:

Annika Kesküll

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

PROFISTER OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus OÜ Profister on 2009. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev ettevõte. Oleme spetsialiseerunud diislikütuste, kergkütteõli ja bensiini müügile ning transpordile. Tegeleme ka biokütuse edasimüügiga. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2023. aastal on plaanis kindlasti jätkata põhitegevusalal ning biokütuste müügi alal. Meie väärtusteks on kindel kvaliteet ning usaldusväärsus. Meil on partnerite ja klientidega ühtsed eesmärgid ning meie saavutuste aluseks on hea koostöö,oleme teadlikud klientide muutuvatest vajadustest ning me väärtustame loovust, edumeelsust ja paindlikkust.

Dropdown

kõik artiklid

FRANKLIN OÜ tegevusaruanne 2022

Äriühingu põhitegevusaladeks 2022 majandusaastal olid külmutatud liha ja lihatoodete hulgimüük.Aruandeaastal on laiendatud tootesortimente, paljud protsessid sa
ssb.ee
Äriühingu põhitegevusaladeks 2022 majandusaastal olid külmutatud liha ja lihatoodete hulgimüük.Aruandeaastal on laiendatud tootesortimente, paljud protsessid said digitaliseeritud, mis aitas andmete kiiremat töötlemist ja kätte saadavust. Tellimuste vastuvõtmise protsess muutus kiiremaks ja mugavamaks. Tuleval 2023 aastal jätkatakse investeeringutega protsesside digitaliseerimisesse.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.