Rohkema info nägemiseks:

Igor Romanovich

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

REMOPAP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Remopap asutati 1999. aastal ning sama aastal alustati ka majandustegevusega. Firma põhitegevuseks on toidukaupade jäekaubandus ning pandimaja teenuste osutamine. Aastal 2022.a. majandus tegevust ei ole toimunud. Aastal 2022.a. töötasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

TALLINN, PIKRI TN 4 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

KÜ Pikri 4 alustas tegevust 2002.a. 2022.a. KÜ Pikri 4 eesmärgiks on kõigi korterite omanike koondamine ühistegevusele ja süsteemne, ning säätlik elamu haldami
ssb.ee
KÜ Pikri 4 alustas tegevust 2002.a. 2022.a. KÜ Pikri 4 eesmärgiks on kõigi korterite omanike koondamine ühistegevusele ja süsteemne, ning säätlik elamu haldamine aadressil Pikri 4. Korteriühistu liikmeteks on 60 korteri omanikku. Korteriühistu tööd korraldab juhatus. Juhatus on 4- liimeline. Remonditasude jäägid on 3341 eurot. Aruandeaastal oli töötajate arv 1 inim. Majahoidja palk oli 357 eurot kuus Kõik arvestused on tehtud vastavalt esitatud dokumentidele (arved, tšekid, lepingud). 2022a. majandusplaanis on ette nähtud: - kulutused elamu hooldamisel, Juhatuse liikmed töötasu ei saa.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.