Rohkema info nägemiseks:

Paap Toonela

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kaubandus, puhkus ja meelelahutus

PÜHA VITUS OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkus OÜ Püha Vitus traditsioonilise äritegevuse mahtude stabiilne kasv ja eelmisel aastal saavutatud turuosa kindlustamine.. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ Püha Vitus müügitulu 490 tuhat eurot. OÜ Püha Vitus brutokasumiks kujunes 59 tuhat eurot. Üldhalduskulud olid 261 tuhat eurot. Investeeringud Aruandeperioodil materiaalsesse põhivarasse investeeriti 27 tuhat eurot. Personal OÜ Püha Vitus keskmine töötajate arv majandusaastal oli 6 töötajat. 2022. aastal moodustasid tööjõukulud 111 tuhat eurot. Ettevõtte juhatusele töötasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

TOOMPUIESTEE RESTORAN OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkus OÜ Toompuiestee Restoranil traditsioonilise äritegevuse mahtude stabiilne kasv ja eelmistel aastatel saavutatud turuosa kindlustamine. Tulu
ssb.ee
2022. aastal jätkus OÜ Toompuiestee Restoranil traditsioonilise äritegevuse mahtude stabiilne kasv ja eelmistel aastatel saavutatud turuosa kindlustamine. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal oli OÜ Toompuieste Restorani müügitulu 106 tuhat eurot. OÜ Toompuiestee Restorani brutokasumiks kujunes 765 eurot. Üldhalduskulud olid 105 tuhat eurot. Investeeringud Aruandeperioodil investeeriti materiaalsesse põhivarasse 2 tuhat eurot. Personal 2021.a. OÜ Toompuiestee Restoranis palgalisi töötajaid ei olnud. Ettevõtte juhatusele töötasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.