Rohkema info nägemiseks:

Taavi Raidma

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

WOW DIGITAL OÜ tegevusaruanne 2022

WOW Digital OÜ (varasema nimega Palmisaar OÜ) on asutatud 01.06.2021. Ettevõtte tegevusvaldkond on turundusteenuse pakkumine nii Eesti kui välismaistele ettevõtetele Teise tegevusaasta jooksul palgati põhikohaga töötaja ning laiendati kliendibaasi, mis tõi kaasa ettevõtte käibe suurenemise. Järgneva aasta jooksul on eesmärk käivet veelgi suurendada, et säilitada ettevõtte elujõulisus kasvavate tegevuskulude taustal.

Dropdown

kõik artiklid

WAREHOUSE VENTURES OÜ tegevusaruanne 2022

Warehouse Ventures on asutatud 02.11.2015 2022.aastal tegeles Warehouse Ventures turundusteenuste pakkumise ning tulude investeerimisega. Tulemused vastasid oo
ssb.ee
Warehouse Ventures on asutatud 02.11.2015 2022.aastal tegeles Warehouse Ventures turundusteenuste pakkumise ning tulude investeerimisega. Tulemused vastasid ootustele. 2023. aastal jätkatakse samade tegevustega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.