Rohkema info nägemiseks:

Inga Lunge

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kontsertorganisatsioonid, meedia ja trükk

TOOMINGAS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Toomingas majandustegevus algas 2011 aastal aprillikuus, tegevusalaks on kultuuriline teenindamine ning muusikalise teenuse osutamine. Käesoleval tegevusaastal oli 2 töötajat, kelle töötasudeks maksti 15 696 €. Järgneval 2023.aastal on põhieesmärgiks käibe hoidmine saavutatud tasemel ning turupositsiooni kindlustamine.

Dropdown

kõik artiklid

EESTI SPINNINGUSPORDI LIIT MTÜ tegevusaruanne 2022

Eesti Spinninguspordi Liit tegeleb aktiivselt spinninguspordi edendamise ja jätkusuutliku kalapüügi propageerimisega Eestis. 2022 aastal korraldati 4 Eesti koo
ssb.ee
Eesti Spinninguspordi Liit tegeleb aktiivselt spinninguspordi edendamise ja jätkusuutliku kalapüügi propageerimisega Eestis. 2022 aastal korraldati 4 Eesti koondise valikvõistlust paadist röövkala püüdmises. Eraldi viidi läbi 2022 aasta Eesti meistrivõistlused Saadjärvel. Liidul oli 2022 aastal 20 aktiivset liiget ning spordiala kaasas 50 aktiivset võistlejat. Sügisel toimunud MM-il saavutasid meie paatkonnad kuld ja pronks medalid ning meeskondlikult toodi koju maailmameistri tiitel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.