Rohkema info nägemiseks:

Elmut Hint

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TAMIROL OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Tamirol alustas tegevust 2013 aastal ehitusvaldkonnas. Klientideks on nii ettevõtted kui ka eraisikud. 2022 aasta käive oli 70 499 eurot, ettevõtte bilansimaht aruandeaasta lõpul on 7 221 eurot ja aruandeaasta kahjum 32 636 eurot. 2022 aasta septembris suri ootamatult ettevõtte ainuomanik. Sellest tingituna peatus ettevõtte majandustegevus ja töölepingud lõpetati. OÜ Tamirol ei jätka majandustegevust.

Dropdown

kõik artiklid

RENDERES OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Renderes on asutatud 1998 aastal. Ettevõtte tegevusaladeks on raamatupidamiseteenus ning konsultatsiooniteenus ja koolitus (va litsentseeritavad tegevusalad
ssb.ee
OÜ Renderes on asutatud 1998 aastal. Ettevõtte tegevusaladeks on raamatupidamiseteenus ning konsultatsiooniteenus ja koolitus (va litsentseeritavad tegevusalad). Alates 2020 aastast pakub ettevõte ka kinnisvaramaakleri teenust. Ettevõtte bilansimaht oli aruandeaastal 58 604 eurot ja müügitulu 51 518 eurot. Lõppenud majandusaastal töötas ettevõttes kaks inimest. Järgmisel majandusaastal jätkatakse samadel tegevusaladel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.