Rohkema info nägemiseks:

Bert Lepik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kaubandus, puhkus ja meelelahutus

VERANDA OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Veranda põhitegevusalaks on mööbli, valgustite ja muude kodutarvete jaemüük. Juhatus koosneb kahest inimesest. Uuel aruandeperioodil on kavas jätkata praeguste tarnijatega. Arvestusperioodil olulisi investeeringuid ei tehtud ja majandustegevust oluliselt mõjutavaid olulisi sündmusi ei esinenud. Aastaks 2023 suuremaid investeeringuid planeeritud ei ole. Juhatuse liikmetasu makstud ei ole. Ettevõte kinnitab, et on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

HOMMIKU OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Hommiku põhitegevuseks on sisustustarvete müük. Alates 2017 aasta oktoobrikuust tegutsetakse Kuressaares, kodusisustus kauplusese Höme. Ettevõtte tegevusala
ssb.ee
OÜ Hommiku põhitegevuseks on sisustustarvete müük. Alates 2017 aasta oktoobrikuust tegutsetakse Kuressaares, kodusisustus kauplusese Höme. Ettevõtte tegevusala on sisustustarvete müük kaupluses Höme. 2022. aasta müügitulu oli kokku 46 173 eurot (2021 aastal 44 576 eurot.)

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.