Rohkema info nägemiseks:

Auvo Sakari Neuvonen

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
reisi- ja puhkusteenused, reisimine ja matkamine, puhkus ja meelelahutus

TARTU REBASE PAADISADAM MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Tartu Rebase Paadisadam asutati 2003.a. MTÜ Tartu Rebase Paadisadama eesmärgiks on: 1. Tartu linnas Rebase tänava lõpus paikneva paadisadama (endise Mööblikombinaadi paadisadama) haldamine ja arendamine; 2. Veesõidutraditsioonide jätkamine ja arendamine Emajõe vesikonnas; 3. Veesõidualaste teadmiste ja loodushoidliku mõtteviisi levitamine; 4. Koostöö teiste samatüübiliste mittetulundusühingutega; 5. Veesõidualaste teenuste osutamine. MTÜ Tartu Rebase Paadisadama asutaja liikmeteks on 12 füüsilist isikut. MTÜ Tartu Rebase Paadisadama tööd korraldab juhatus. Juhatus on 6 liikmeline.

Dropdown

kõik artiklid

NETIKET OÜ tegevusaruanne 2022

Netiket OÜ on asutatud 06.03.2012 omakapitali sissemakset tegemata. Ettevõtte tegevusaladeks on giiditeenuse pakkumine, tõlke- ja tekstitööd, videosalvestus.
ssb.ee
Netiket OÜ on asutatud 06.03.2012 omakapitali sissemakset tegemata. Ettevõtte tegevusaladeks on giiditeenuse pakkumine, tõlke- ja tekstitööd, videosalvestus. 2022. aasta käive oli 1060 eurot. Ettevõttes pole palgalisi töötajaid, juhatuse liikme tasu makstud ei ole.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.