Rohkema info nägemiseks:

Kristjan Hirmo

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kaubandus jms teenused, tooted, konsultatsioonid

HIRMOTEEK OÜ tegevusaruanne 2023

Hirmoteek OÜ alustas tegevust aprillis 2012 aastal. Põhitegevusalaks on kultuuriprogrammide ning meelelelahutusteenuste osutamine. Aruandeperioodi käibeks kujunes 124 952€, periood lõppes 15 460€ suuruse kasumiga. Juhatuse liikmele aruandeperioodil arvestati juhatuse liikme tasusid summas 9 000€. Aastal 2024 Hirmoteek OÜ planeerib jätkata valitud tegevusi.

Dropdown

kõik artiklid

CLAYHOLE OÜ tegevusaruanne 2023

Ettevõte omab kinnistut koos hoonetega, mis on soetatud kinnisvarainvesteeringu eesmärgil. Aruandeaasta käive oli 3275€. Ettevõte teenis 1325€ suuruse kahjumi.
ssb.ee
Ettevõte omab kinnistut koos hoonetega, mis on soetatud kinnisvarainvesteeringu eesmärgil. Aruandeaasta käive oli 3275€. Ettevõte teenis 1325€ suuruse kahjumi. Juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.