Rohkema info nägemiseks:

Illimar Vahtras

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kaubandus jms teenused, tooted, konsultatsioonid

ROCKROLLA OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühingut juhib juhatus, mis koosneb ühest juhatuse liikmest. Osaühingu osakapital on kaks tuhat viissada eurot. Osaühingu majandusaasta algab esimesel jaanuaril ja lõpeb kolmekümne esimesel detsembril. Olulisemad sündmused majandusaastal , 2022. majandusaastal tegeleti klientide otsimisega Tegevusplaanid ja -suunad järgnevateks perioodideks 2023.aastal on kavas jätkata klientide teenindamist sama efektiivselt ja kvaliteetselt nagu eelmisel majandusaastal. Juhatuse liige ei saanud juhatuse liikmetena tasusid ega soodustusi.

Dropdown

kõik artiklid

KASTANI ARENDUS OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal oli Kastani Arendus OÜ põhitegevusalaks elamute ja mitteeluhoonete ehitus. Sarnaseid töid teostati ka aastal 2021.a. Vähesel määral teostati ka mui
ssb.ee
2022. aastal oli Kastani Arendus OÜ põhitegevusalaks elamute ja mitteeluhoonete ehitus. Sarnaseid töid teostati ka aastal 2021.a. Vähesel määral teostati ka muid töid. Kastani Arendus OÜ saavutas 2022. aastal müügitulu 241 099 eurot. 2022. aastal saavutati kasum summas 72 983 eurot. Kastani Arendus OÜ juhtkond on üheliikmeline ning liikmete osas aastal 2022.a. muudatusi ei toimunud. Juhatuse liikmele 2022 aastal tasu ei makstud. Majandusaastal ei ole tehtud muudatusi ega tehinguid osaühingu osadega. Kastani Arendus OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.