Rohkema info nägemiseks:

Mikk Tarvas

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
arvutirakendused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

CALLISTA SOFTWARE OÜ tegevusaruanne 2022

Callista Software OÜ alustas tegevust 2012. aastal. Ettevõtte põhitegevusaladeks on programmeerimistööd ja konsultatsioon infotehnoloogia valdkonnas. Töid teostavad ettevõttes töölepingute alusel töötavad töötajad ja juhatuse liikmed. Järgmisel majandusaastal jätkatakse tegevust samal tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

DEVELOPMENT VIBES OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte asutati 2016 aastal. Ettevõttel puudub hetkel aktiivne majandustegevus. Juhatus tegeleb aktiivselt sobiva tegevusala otsimisega. Negatiivne omakapit
ssb.ee
Ettevõte asutati 2016 aastal. Ettevõttel puudub hetkel aktiivne majandustegevus. Juhatus tegeleb aktiivselt sobiva tegevusala otsimisega. Negatiivne omakapital taastatakse tulevaste perioodide kasumi arvelt või omanike poolsete täiendavate sissemaksetegea omakapitali.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.