Rohkema info nägemiseks:

Merle Tammiksaare

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SATIVA TOOTED OÜ tegevusaruanne 2022

Sativa Tooted OÜ tegeleb alates 2016.aastas õlikanepi kasvatamisega ning erinevate kanepitoodete tootmisega. 2018. ja 2019.aastal sai ettevõtte MAK meetmest 6.3. toetust põhivara ja tegevuskulude katmiseks. Projekti eesmärgiks oli Sativa Tooted OÜ tootmishoone rekonstrueerimine, õlikanepi töötlemiseks vajalike seadmete soetamine ning muude seotud tegevuste elluviimine. Projekti eesmärk on tõsta tootmistegevuste efektiivsust ning suurendada seeläbi ettevõtte tootmisvõimekust. Ettevõttes töötajaid 2022.aastal ei olnud. Juhatuse liikmeid oli 1.

Dropdown

kõik artiklid

EDENDAJA TÜ tegevusaruanne 2022

Edendaja TÜ tegeleb juhtimis- ja ärialase nõustamisega alates 2015.aastast. Põhitegevuseks oli äriplaanide ja finantsprognooside koostamine alustavatele ettevõt
ssb.ee
Edendaja TÜ tegeleb juhtimis- ja ärialase nõustamisega alates 2015.aastast. Põhitegevuseks oli äriplaanide ja finantsprognooside koostamine alustavatele ettevõtjatele ja ettevõtetele erinevate toetuste kaasamiseks oma tegevuse käivitamiseks ja/või laiendamiseks. Ettevõttes on 1 juhatuse liige. Ettevõttes on 2 töölepingulist töötajat.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.