Rohkema info nägemiseks:

Andres Luts

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
investeerimisfirmad, Finantseerimisasutusena tegutsemine, jälgi oma estateguru portfelli arenguid igal ajahetkel kõikidest seadmetest., Ära jää ilma headest investeerimisvõimalustest ning teosta investeeringuid või tehinguid olenemata oma asukohast., oleme loonud investorprofiili avavaate, mis muudab sinu portfelli haldamise võimalikult lihtsaks., hoia silm peal kõikidel uuendustel, laenude arengutel ning tehingutel, mis sinu virtuaalkontol toimuvad., estateguru veebilehel kontrollid sina, mis informatsiooni soovid saada., kas soovid informatsiooni uute investeerimisvõimaluste ja arenduste kohta kohe, kui need avalikustatakse?, või eelistad passiivsemat lähenemist? leiame lahenduse täpselt vastavalt sinu soovidele.

KÜLMAVILL OÜ tegevusaruanne 2022

Külmavill OÜ on registreeritud 21.02.2020. a. Äriregistris 2022. ja 2021. aastal ettevõte müügitulu ei teeninud. Ettevõtte aruandeaasta kahjum oli 34 eurot (2021.a kahjum 65 eurot) . 2022. ja 2021. aastal ei olnud ettevõttes töötajaid. Seisuga 31.12.2022 oli ettevõtte netovara 2 401 eurot (31.12.2021 oli 2 435 eurot), mis ei vasta Äriseadustikus kehtestatud nõuetele. Juhtkonna hinnangul on ettevõtte jätkuvalt tegutsev ning raamatupidamise aastaaruanne on koostatud lähtudes ettevõtte tegevuse jätkuvusest. Tanel Kalaus Juhatuse liige

Dropdown

kõik artiklid

AKADEEMIK OÜ tegevusaruanne 2022

Majandusaastal tegeleti peamiselt erinevate nõustamisteenuste osutamisega ja ettevõttele kuuluva kinnisvara üürileandmisega. Ettevõte tegevus on väiksemahuline.
ssb.ee
Majandusaastal tegeleti peamiselt erinevate nõustamisteenuste osutamisega ja ettevõttele kuuluva kinnisvara üürileandmisega. Ettevõte tegevus on väiksemahuline.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.