Rohkema info nägemiseks:

Eiki Kallavus

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

VÕRGUEKSPERT OÜ tegevusaruanne 2022

Võrguekspert OÜ on 2011 aastal asutatud nõrkvoolu paigaldusega tegelev Ettevõte, mille eesmärgiks on pakkuda klientidele kiireid ning kvaliteetseid lahendusi nõrkvoolu ja muude elektriseadeldiste paigaldamisel. Ettevõtte põhitegevus valdkonnaks on nõrkvoolu tööd era- ja juriidilistele klientidele, IT- kaabeldus, telefonide ja muude esitlustehnika paigaldamine. Vajadusel teostame ka elektrivõrgu auditit. Ettevõtte eeliseks konkurentide ees on kindlasti kiire reageerimine väljakutsele ning professionaalne klienditeenindus. Töid teostatakse nii allhanke korras kui ka otse kontaktis kliendiga.

Dropdown

kõik artiklid

RAE VALD, JÄRVEKÜLA, MÄNNIMETSA TEE 1 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

KÜ Männimetsa tee 1 mittetulundusühistu, mille põhitegevuseks on aadressil Männimetsa tee 1 Tallinnas asuva korterelamu ja selle juurde kuuluva maa majandamine
ssb.ee
KÜ Männimetsa tee 1 mittetulundusühistu, mille põhitegevuseks on aadressil Männimetsa tee 1 Tallinnas asuva korterelamu ja selle juurde kuuluva maa majandamine ning ühistu liikmete ühiste huvide esindamine. KÜ Männimetsa tee 1 liikmeskond on korteriomanikud (12). KÜ Männimetsa tee 1 sihtkapitali suurus on 236 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.