Rohkema info nägemiseks:

Aino Mihelson

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

PRINGI KÜLASELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Pringi Külaselts asutati 26.03.2020. aastal. Asutajateks olid kuus Pringi küla elanikku. Külaseltsi peamiseks tegevusalaks on külaelanike huvide esindamine, külaelu edendamine ja info edastamine külaelanikele. 2022 aasta lõpuks oli Pringi Külaseltsis 9 liiget. Seltsi peamine tegevus 2022. aastal oli ideede kogumine ja kogukonnale vajalike tegevuste määratlemine. Toimus kaks koosolekut, kus arutati liiklusohutust külas ja otsustati soetada liikluspeeglid ohutuse tagamiseks. 2023 aastal on plaanis alustada uute tegevustega külaelu edendamisel. Seltsil puudvad palgalised töötajad.

Dropdown

kõik artiklid

FELICITAS OÜ tegevusaruanne 2022

Felicitas OÜ majandustegevus hõlmas aruandeaastal kauba müüki ja turundustegevust. 2022 aastal moodustas turundusteenus müügitulust 59,5% ja kauba müük 40,5%.
ssb.ee
Felicitas OÜ majandustegevus hõlmas aruandeaastal kauba müüki ja turundustegevust. 2022 aastal moodustas turundusteenus müügitulust 59,5% ja kauba müük 40,5%. Ettevõtte müügitulu oli 8 967 eurot.. Ettevõte plaanib tegevust jätkata ja võimalusel laiendada. Palgalisi töötajaid ei olnud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.