Rohkema info nägemiseks:

Ruslan Zigura

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
laenuühistud, valdusfirmad

UMBOLT OÜ tegevusaruanne 2023

Umbolt OÜ (edaspidi Ühing) klassifikaatorijärgseks põhitegevusalaks on «ärinõustamine jm juhtimisalane nõustamine», kood 70221. Hetkel võib seda pidada kavandatud tegevusalaks, kuna Ühing pole sisulist majandustegevust veel alustanud. Aruandeperioodil olid Ühingu majandustulemused sellised, nagu järgnevatel lehtedel näidatud. Oma tulevaste majandustulemuste kohta Ühing avalikke prognoose ei tee, kuid eeldatavasti saavad need olema niisugused, et edaspidi on Ühingul võimalik koostada ka kasumiaruanne (käesolev dokument seda ei sisalda, kuna Ühingul puudusid näitajad, mida seal kajastada).

Dropdown

kõik artiklid

BALTIC DELICIOUS OÜ tegevusaruanne 2023

Baltic Delicious OÜ (edaspidi Ühing) kanti äriregistrisse 6. veebruaril 2015 . Tulevaste aruandeperioodide võimalike tulemuste osas Ettevõte avalikul tennustus
ssb.ee
Baltic Delicious OÜ (edaspidi Ühing) kanti äriregistrisse 6. veebruaril 2015 . Tulevaste aruandeperioodide võimalike tulemuste osas Ettevõte avalikul tennustusi ei tehta. Ettevõte ei viinud aruandeperioodil ellu ühtegi projekti.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.