Rohkema info nägemiseks:

Meiko Udras

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

GRATIFY OÜ tegevusaruanne 2022

Üldine Gratify OÜ pakub klientidele e-poe rakenduse tarkvara, e-poe haldusteenust, tegeleb e-poe haldusega seotud erilahenduste arendusega ning lisaks tegeleb investeerimisalaste koolitustega. Gratify OÜ juhatus on kaheliikmeline. 2022. aastal juhatuse liikmetele tasusid ei makstud. Tulud ja kasum Gratify OÜ müügitulu 2022. majandusaastal oli 6214 eurot ning kasum majandustegevusest oli 873 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

OKIEM OÜ tegevusaruanne 2022

Üldine Okiem OÜ peamiseks tegevusvaldkonnaks on veebi- ja tarkvaraarendused, kõrvaltegevusalana finantsalased koolitused. Okiem OÜ juhatus on kaheliikmeline.
ssb.ee
Üldine Okiem OÜ peamiseks tegevusvaldkonnaks on veebi- ja tarkvaraarendused, kõrvaltegevusalana finantsalased koolitused. Okiem OÜ juhatus on kaheliikmeline. Ühele juhatuse liikmele arvestati 2022. aastal palgakulu 434 eurot. Tulud ja kasum Okiem OÜ müügitulu 2022. majandusaastal oli 9940 eurot ning kasum majandustegevusest oli 8385 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.