Rohkema info nägemiseks:

Mait Müntel

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

LINGVIST TECHNOLOGIES OÜ tegevusaruanne 2022

Lingvist on keeleõpperakendus, mis võimaldab kasutajatel suurendada oma sõnavara kiiremini, kui enamik traditsioonilisi võõrkeele õppeviise. Selleks keskendume kahele keeleõppe aspektile: (cid:127) Valime keele kõige sagedamini kasutatud sõnad, mida kasutaja soovib õppida. Igapäevaseks suhtluseks kõige olulisemad teemad saavutatakse sageli 4000-6000 asjakohase sõna õppimisega, ning me töötleme andmeid, et määratleda need sõnad iga keele jaoks täpselt. (cid:127) Vahelduva kordamise metoodika. Meil on tehisintellekt, mis kohandub iga kasutaja õppimiskiirusega ning mõistab, millised sõnad on

Dropdown

kõik artiklid

KEELVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Keelvest OUn tegeleb investeerimistegevusega. Aruandeperioodi jooksul tegeleti investeeringute tegemise ning haldamisega.
ssb.ee
Keelvest OUn tegeleb investeerimistegevusega. Aruandeperioodi jooksul tegeleti investeeringute tegemise ning haldamisega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.