Rohkema info nägemiseks:

Merli Kuzubov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
pizza, puhkus ja meelelahutus

KRISTIINA ILUSTUUDIO OÜ tegevusaruanne 2022

Kristiina Ilustuudio OÜ sai karmilt kannatada tulenevalt Covid pandeemiast. 2021 aastal sulgeti mõneks ajaks ka uksed. 2022 aasta oli jällegi töine ja suudeti välja tulla raskustest. Juhatus on teinud samme, et omakapital taastuks ja ettevõtte tegevus jätkusuuteline.

Dropdown

kõik artiklid

LINNAMAAGIA OÜ tegevusaruanne 2022

Linnamaagia OÜ pakub kvaliteetset masaažiteenust. Kõrvaltegevusena pakutakse kujundustöö teenust. Kahjuks tekkinud pandeemiast ei jäänud puutumata ka Linnamaagi
ssb.ee
Linnamaagia OÜ pakub kvaliteetset masaažiteenust. Kõrvaltegevusena pakutakse kujundustöö teenust. Kahjuks tekkinud pandeemiast ei jäänud puutumata ka Linnamaagia OÜ. Nii nagu 2020 aastal ei olnud masaažiteenus enam põhiline, millele keskenduti, sest kliendid ei julgenud teenust kasutada. 2022 aastal tekkis kahjum. 2023 aastal loodetakse jälle tegevuse kasvule. Linnamaagia OÜ 2022 aastal juhatusele tasusid ei maksnud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.