Rohkema info nägemiseks:

Mitchell Alan Rankin

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
arvutirakendused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

PROJECTSYSTEMS OÜ tegevusaruanne 2022

ProjectSystems OÜ asutati 03.02.2012. aastal. Samal aastal alustati majandustegevust. Põhitegevuseks on konsultatsiooni ja arendusteenuste pakkumine IT turul. Ettevõte suutis teenida tulu pakkudes konsultatsiooni ja arendusteenuseid erinevatele Euroopa ja Põhja-Ameerika ettevõtetele. 2017. aastal on toimunud äriühendus Snowcat Systems OÜ-ga. 2022. aastal realiseerimis netokäive moodustas 121 009 EUR (2021. aastal netokäive oli 69 048 EUR). Aruandeperioodil palkadeks pole midagi arvestatud aga makstud. Aruandeperioodil juhatusele pole midagi arvestatud ega makstud.

Dropdown

kõik artiklid

PAYTHINGS ESTONIA OÜ tegevusaruanne 2022

Paythings Estonia OÜ on asutatud 2021. aastal. Paythings Estonia OÜ-l puudus aruandeaastal majandustegevus, mistõttu kasumit/kahjumit ei saadud. Ettevõttes ei o
ssb.ee
Paythings Estonia OÜ on asutatud 2021. aastal. Paythings Estonia OÜ-l puudus aruandeaastal majandustegevus, mistõttu kasumit/kahjumit ei saadud. Ettevõttes ei ole töötajaid ning tööjõukulud puuduvad. Aruandeperioodil seotud osapooltele tasu ja muid olulisi soodustusi ei arvestatud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.