Rohkema info nägemiseks:

Anna Adlers

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
einestamine, kaubandus, puhkus ja meelelahutus

MAIUS GRILL OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Maius Grill peamisteks tegevusaladeks on toitlustamine. Firma tegevuskoht asub Narva linnas ja kõiki teenuseid osutatakse Eesti territooriumil. 2022. aastal realiseerimise netokäive oli 50 562 EUR. Ettevõtte kahjum moodustas 12 481 EUR. 2022. aastal dividende ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

DEMIRLONA OÜ tegevusaruanne 2022

2022 a. aruaandeaastal oli OÜ Demirlona realiseerimise netokäive 284 euro. 2023.aastaks on planeeritud invesrteeringud uutesse masinatesse ja seadmetesse. Raam
ssb.ee
2022 a. aruaandeaastal oli OÜ Demirlona realiseerimise netokäive 284 euro. 2023.aastaks on planeeritud invesrteeringud uutesse masinatesse ja seadmetesse. Raamatupidamise aastaaruandes kajastuvad olulised vara ja kohustuste hindamist möjutavad sündmused ja asjaolud, mis ilmnesid aruandeaasta koostamisperioodil. Keskmine töötajate arv 2022.aastal ili 1 inimene ning töötasu kogusumma oli 1368 euro. OÜ Demirlona põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on toodete täiustamise kaudu ettevõtte turupositsiooni säilitamine jakindlustamine olemasolevatel turgudel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.