Rohkema info nägemiseks:

Aleksandr Doronin

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

CYBERTEX SECURITY OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus OÜ Cybertex Security põhitegevuseks on IT-teenused ja infoturbeteenused. Tulud, kulud ja kasum 2022 aastal moodustas Cybertex Security OÜ teenuste müügitulu 115,8 tuhat eurot. Cybertex Security OÜ ärikasumiks kujunes 157 eurot Personal 2022 aastal töötas ettevõttes keskmiselt 1 töötaja.Juhatuse liikmele juhatuses olemise eest tasu olnud, soodustusi ei antud. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks OÜ Cybertex Security eesmärgiks järgmisel majandusaastal on ettevõtte turupositsiooni säilitamine .

Dropdown

kõik artiklid

AUSCHEM OÜ tegevusaruanne 2022

AusChem OÜ jatkas oma tegevust 2022 aastal. Ettevõtte põhitegevusala aruandeaastal oli mitmesuguste erinevate kaupade vahendamine Baltimaade turgudel spetsiali
ssb.ee
AusChem OÜ jatkas oma tegevust 2022 aastal. Ettevõtte põhitegevusala aruandeaastal oli mitmesuguste erinevate kaupade vahendamine Baltimaade turgudel spetsialiseerimiata kabandusel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.