Rohkema info nägemiseks:

Natalja Volohhonski

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
investeerimisfirmad jms teenused, tooted, konsultatsioonid

PORTO INVESTMENTS OÜ tegevusaruanne 2022

Porto Investments OÜ on investeerimisettevõte. Ettevõte investeerib väärtpaberitesse ja kinnisvarasse. Ettevõte hindab, et üldine makromajanduslik olukord tegevusvaldkondades ebastabiilne. Juhatus koosneb ühest liikmest, kellele arvestatud tasu aruandeaastal moodustas 7,8 tuh.eurot. Aastal 2022 töötas OÜ-s Porto Investments 1 töötaja, kelle palgakulud moodustasid 6,5 tuh.eurot. Porto Investments OÜ ei oma välisriigis registreeritud filiaale. Porto Investments OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Dropdown

kõik artiklid

SEAFAIR OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus. SeaFair OÜ töötab Eesti turul alates 2020.a. Ettevõtte tegeleb Kalade, vähilaadsete ja kalatoodete hulgimüük. Tulud, kulud ja kasum. 2022.aasta
ssb.ee
Sissejuhatus. SeaFair OÜ töötab Eesti turul alates 2020.a. Ettevõtte tegeleb Kalade, vähilaadsete ja kalatoodete hulgimüük. Tulud, kulud ja kasum. 2022.aastal SeaFair OÜ müügitulu 199 tuh. EUR. Personal. 2022.aastal SeaFair OÜ töötajad ei olnud. Ettevõtte juhatuse töötasu makstud ei olnud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.