Rohkema info nägemiseks:

Erika Lucia Huda

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
põllumajandustootjad, toiduainetetööstus, kaubandus ja teenused

EARTHLINK OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Earthlink alustas tegevust 2004.aastal ja põhitegevus on mootorsõidukite osade ja lisaseadmete jaemüük. OÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 1- liikmeline. Juhatuse tööd juhib juhatuse esimees. 2022. aastal ettevõttel käive puudus. Aruandeaastal Osaühingus Earthlink töötajaid ei olnud ja töötajate tööjõukulu puudub. Juhatuse liikmetele tasusid ei arvestatud ega makstud.

Dropdown

kõik artiklid

LONDISTE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Londiste alustas tegevust 2013.aastal ja põhitegevus on toitlustus ja tõlketeenused. OÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 1- liikmeline. Juhatuse tööd juhi
ssb.ee
OÜ Londiste alustas tegevust 2013.aastal ja põhitegevus on toitlustus ja tõlketeenused. OÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 1- liikmeline. Juhatuse tööd juhib juhatuse esimees. Juhatuse liikmetele tasusid ei arvestatud ega makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.