Rohkema info nägemiseks:

Richard Rõõmusaar

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
õigus- ja konsultatsiooniteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

KROBE OÜ tegevusaruanne 2023

2023. aasta majandusaastal ei tegutsenud ettevõte aktiivselt ning sisulisi muudatusi ei tehtud. Selle põhjuseks oli ajapuudus ja ressursside suunamine mujale. Viimast plaanitakse uuel majandusaastal muuta. Uuel majandusaastal plaanitakse alustada väärtpaberiturul investeerimisega ja programmeerimistööde teostamisega. Investeeringute algkapital saadakse 0-protsendilise laenuna ettevõtte omanikult või programmeerimistööde tulemusest saadud vahenditest.

Dropdown

kõik artiklid

BUCKBIT OÜ tegevusaruanne 2023

Buckbit OÜ osutab teistele Eesti ettevõttetele turundus ja reklaami teenuseid. Reklaamimiseks kasutati peamiselt Google ja Facebooki platvorme. Aktiivselt otsit
ssb.ee
Buckbit OÜ osutab teistele Eesti ettevõttetele turundus ja reklaami teenuseid. Reklaamimiseks kasutati peamiselt Google ja Facebooki platvorme. Aktiivselt otsiti ka uusi kliente. Jätkuvad otsingud, et leida Eestist aktiivselt uusi kliente.Koostatud said turunduslikud õppematerjalid, mida on planeeritud turustada Eestis ja välismaal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.