Rohkema info nägemiseks:

Siim Häelm

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

EESTI PIIM OÜ tegevusaruanne 2022

Peale piimakarja realisatsiooni keskendu ettevõte eelkõige inveteerimisvõimaluste otsimisel põllumajanduses. Keerulisest turuolukorrast tingituna häid investeerimisvõimalusi 2022. aastal ei leitud. Loomakasvatuse ja taimekasvatuse pöörase turu tõttu oodatakse järgnevate aastate stabiliseerumist ja turu rahunemist. Plaan on endiselt põkllumajandusse investeerida. Eesti Piim põhitegevus 2022. aastal ol infotehnoloogilise konsultatsiooni pakkumine. Juhatuse liikmele tasu ei makstud ja muid kompensatsioone ei tasutud. 2023. aastal on ettevõte jätkuvalt tegev.

Dropdown

kõik artiklid

RIVI OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Rivi põhitegevuseks 2022. aastal oli programmeerimine. Aasta jooksul toimunud müük tulenes Euroopa Liidu riikidest ning ka tulevikus on peamisteks turgudeks
ssb.ee
OÜ Rivi põhitegevuseks 2022. aastal oli programmeerimine. Aasta jooksul toimunud müük tulenes Euroopa Liidu riikidest ning ka tulevikus on peamisteks turgudeks Euroopa Liidu riigid. Ettevõtte peamine kasum 2022. aastal tulenes lühiajalistest finantsinvesteeringutest.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.