Rohkema info nägemiseks:

Aleksander Ljubajev

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
arvutirakendused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

TULI JA SUITS OÜ tegevusaruanne 2022

Tuli ja Suits OÜ 2022. aasta müügitulu oli 46 176 eurot. Ettevõtte põhitegevusalaks on kütteseadme arendus ja katsetuste läbiviimine lepingulisele partnerile. Juhatus on üheliikmeline, juhatuse liikme tasu makstud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

CALOR NORDIC OÜ tegevusaruanne 2022

Calor Nordic OÜ põhitegevusalaks aruandeaastal oli jaemüük interneti teel (moodulahjud, kaminad, kaminasüdamikud, pliidid, saunakerised, moodulkorstnad, tarviku
ssb.ee
Calor Nordic OÜ põhitegevusalaks aruandeaastal oli jaemüük interneti teel (moodulahjud, kaminad, kaminasüdamikud, pliidid, saunakerised, moodulkorstnad, tarvikud jne) ja müüdavate toodete paigaldus. Juhatus on kaheliikmeline. Osaühingus töötas töölepingu alusel kolm töötajat. 2023. aastal jätkatakse samade tegevusaladega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.