Rohkema info nägemiseks:

Rubayet Rumman Syed

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
teadusasutused, Uurimislaborite teenused, riik ja ühiskond

CRYSTALSOL OÜ tegevusaruanne 2023

Ettevõtte tegevuse üldine kirjeldus, olulised sündmused aruandeaastal crystalsol OÜ jätkas 2023. aastal oma tegevust vähendatud meeskonnaga seoses emaettevõtte makseraskustega, mis said alguse 2020. aastal ja COVIDi mõjuga ettevõttele üldisemalt. Selle tulemuseks oli pooljuhtmaterjalide arendustegevuse katkemine. Emaettevõtte maksejõuetuse ja osaliselt COVID-i tõttu ei õnnestunud ettevõttel kaasata ka uusi investoreid ega ligi meelitada kliente. Pooljuhtmaterjalide tellimused hakkasid vähenema. Kui neid tellimusi jälle suudetakse suurenda siis suureneb ka crystalsol OÜ-s töötajate arv.

Dropdown

kõik artiklid

HAKOU OÜ tegevusaruanne 2023

2022-2023 aasta käive koosnes nõustamisteenuste ja kinnisvara rendi tuludest. Järgmiseks perioodiks ootab ettevõte nii konsultatsiooniteenuste kui kinnisvara r
ssb.ee
2022-2023 aasta käive koosnes nõustamisteenuste ja kinnisvara rendi tuludest. Järgmiseks perioodiks ootab ettevõte nii konsultatsiooniteenuste kui kinnisvara rendi mahu jäämist samale tasemele võrreldes aruandeaastaga.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.