Rohkema info nägemiseks:

Mairo Kuus

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

MK PÕLLUD OÜ tegevusaruanne 2022

MK Põllud OÜ põhitegevusalaks on põllumajandus. 2022. aasta hooaeg oli ettevõttele majanduslikult pingeline. Sisendite hinnad olid väga kõrged ja selle tulemusel ei olnud võimalik piisavalt panustada, et saada oodatav teravilja saagikus. Samas oli vaja teha hädavajalike investeeringuid, et saaks efektiivsemalt toota. 2023. aastal ei ole plaanis enam suuri investeeringuid teha. Kõik vajalik tehnika on tootmiseks olemas. See annam lootust, et 2023. aasta lõpuks tekib rohkem käibevara. Loodetavasti ka sisendite ja toodangu hinna suhe stabiliseerub.

Dropdown

kõik artiklid

ESVER EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Esver Ehitus OÜ ´l 2022 aasta majandustegevus puudus. Eesmärgiks 2023 aastal on teha pakkumisi hangetel ja pakkuda klientidele kvaliteetset, kiiret, mõistliku
ssb.ee
Esver Ehitus OÜ ´l 2022 aasta majandustegevus puudus. Eesmärgiks 2023 aastal on teha pakkumisi hangetel ja pakkuda klientidele kvaliteetset, kiiret, mõistliku hinnaga ning läbimõeldud ehitusteenust mis tagab pikaajalise jätkusuutlikuse.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.