Rohkema info nägemiseks:

Mark Laas

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus, ehitamine, ehitus ja kinnisvara, ehitus- ja kinnisvarateenused

REGULA HALDUS OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Regula Haldus põhiliseks tegevusalaks 2023. aastal oli kinnisvara haldus ja hooldus. Kinnisvara haldamise teenuseks oli hoonete dokumentatsiooni korrashoid, haldusalane nõustamine, tehnosüsteemide kontroll ja hoolduse korraldamine, mõõdikutelt näitude võtmine ning edastamine kommunaalteenuste osutajatele. Lisaks tehnilisele haldamisele tegeleti ka ruumide rentimisega ja rendileandmisega. Hallatavatel objektidel teostati siseviimistlustöid. Tegeleti erinevate projektide projektijuhtimisega. 2021.aasta lõpus osteti endale kinnisvara, mida on plaanis lühiajaliselt välja üürida.

Dropdown

kõik artiklid

PIPELINES CENTER OÜ tegevusaruanne 2023

Pipelines Center OÜ on asutatud 24.11.2021 eesmärgiga pakkuda erinevaid kütte, ventilatsiooni, jahutussüsteemiga ning vesi ja kanalisatsioonisüsteemidega seotud
ssb.ee
Pipelines Center OÜ on asutatud 24.11.2021 eesmärgiga pakkuda erinevaid kütte, ventilatsiooni, jahutussüsteemiga ning vesi ja kanalisatsioonisüsteemidega seotud teenuseid: projektijuhtimise ehitusteenus, tehnosüsteemi projektide eksperthinnangud. 31.12.2023 on osaühingu osakapital 2500 eurot. Juhatuse liikmele tasu ei maksta. Pipelines Center OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.