Rohkema info nägemiseks:

Katrin Hang

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kaubandus jms teenused, tooted, konsultatsioonid

FOODLINE SPIRIT OÜ tegevusaruanne 2022

Foodline Spirit OÜ loodi teostamaks toitlustusprojekti "FoodCourt", Toompuiestee 37. Sõltuvalt turusituatsioonist FoodCourt projekti ellu ei viidud ning ettevõte tegevust ei alustanud. Kogu projekt on pandud ootele ning vaadatakse aja möödudes uuesti üle.

Dropdown

kõik artiklid

PIZZER OÜ tegevusaruanne 2022

Pizzer OÜ on erakapitalil põhinev toitlustusettevõte, kelle peamine müügiartikkel on kiviahjus küpsetatud pizza. Pizzer asub kiirelt arenevas Balti Jaama piirk
ssb.ee
Pizzer OÜ on erakapitalil põhinev toitlustusettevõte, kelle peamine müügiartikkel on kiviahjus küpsetatud pizza. Pizzer asub kiirelt arenevas Balti Jaama piirkonnas, Toompuiestee 37/2 Tallinn. Pizzer avas klientidele uksed 2017 aasta juuni lõpus. 2022 a majandustegevuse suurimateks mõjutajateks olid suurenenud energia ja toorainete hinnad ning pidevad ümbruses toimuvad ümberehitustööd, mis pikemas perspektiivis lisavad kindlasti antud piirkonnale juurde atraktiivsust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.