Rohkema info nägemiseks:

Tõnu Taal

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TÜRI - TAMSALU MATKATEE MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Türi-Tamsalu Matkatee katusorganisatsiooni liikmeskonda kuulub seitse ühingut. Ühingut toetab tegevustoetustega neli KOV-i.. Hooaja jooksul viidi läbi toetajate rahastusega Jalgrattamatk " Türi- Tamsalu IX Jalgrattamatk" täispikkusega distantsil.. Ühingut MTÜ Türi-Tamsalu Matkatee juhib üheliikmeline juhatus, kellele pole makstud. Teavet ühingu tegevustest saab kodulehelt wwwmatkatee.ee ja Facebook leheküljelt.

Dropdown

kõik artiklid

KARESSEN MTÜ tegevusaruanne 2022

2022 viisime läbi Järva valla MITT-ile kogukonnale mõeldud sügisesed töötoad. Järva Vallavalitsuselt antud tegevustoetused võimaldasid meil edasi tegeleda põhi
ssb.ee
2022 viisime läbi Järva valla MITT-ile kogukonnale mõeldud sügisesed töötoad. Järva Vallavalitsuselt antud tegevustoetused võimaldasid meil edasi tegeleda põhikirjaliste tegevustega ning tegeleda seadmete hooldusega. Ühingus on 17 liiget. Juhatuses on 4 liiget ja neile palkaei ole makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.