Rohkema info nägemiseks:

Marko Kauber

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

CNG EESTI OÜ tegevusaruanne 2022

Tegevus, asjaolud ning olulised sündmused, millel on määrav tähtsus ettevõtte finantsseisundi ja majandustegevuse hindamisel: (cid:127) Ettevõte asutati 17.01.2020. Müügitulu: (cid:127) Ettevõte ei teeninud aruandeaastal müügitulu. Investeeringud: (cid:127) Aruandeaastal investeeringuid põhivaradesse ei tehtud. Töötajad: (cid:127) Aruandeaastal ei töötanud ettevõttes ühtegi töötajat. Positiivse omakapitali taastamine: (cid:127) Ettevõttel on plaan koostada vabatahtlik reserv positiivse omakapitali taastamiseks äritegevuse taastumise korral.

Dropdown

kõik artiklid

ACTIVE WEAR BALTIC OÜ tegevusaruanne 2022

Active Wear Baltic OÜ on asutatud 10.04.2014 Ettevõtte tegevusalaks on Lorna Jane nimelise brändi spordi- ja aktiivse vabaaja riiete ning aksesuaaride müük. 2
ssb.ee
Active Wear Baltic OÜ on asutatud 10.04.2014 Ettevõtte tegevusalaks on Lorna Jane nimelise brändi spordi- ja aktiivse vabaaja riiete ning aksesuaaride müük. 2022 a. müügitulu ei saadud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.