Rohkema info nägemiseks:

Jaanus Raidlo

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

LÄÄNE-VIRU MAANAISTE LIIT MTÜ tegevusaruanne 2022

Lääne-Viru Maanaiste Liidu põhieesmargiks on maaelu jäirjepidevuse sailitamine, maapiirkondade seltsielu arendamine. Liidu eesmärgist sõltuvalt võib Liit arendada järgmisi tegevusi: (cid:127) toetada erinevate tegevuste abil maarahva seltsitegevust, eneseharimist, elukestvat õpet, silmaringi laiendamist, (cid:127) tõsta maaelu kvaliteeti ühistegevuste kaudu ning õpetada väärtustama maaelu traditsioone, (cid:127) kaitsta ja esindada maanaiste huve, (cid:127) arendada maarahva kodumajanduslikku, kultuurilist ja sportlikku tegevust, (cid:127) kasvatada lastes kodu-ja tööarmastust, (cid:127)

Dropdown

kõik artiklid

VÄIKE-MAARJA LASK MTÜ tegevusaruanne 2022

Kogu aruande perioodi jooksul toimus aktiivne sporditegevus nii treeningute kui ka võistluste näol, lisaks vabariiklikele võistlustele osalesid meie noorsportla
ssb.ee
Kogu aruande perioodi jooksul toimus aktiivne sporditegevus nii treeningute kui ka võistluste näol, lisaks vabariiklikele võistlustele osalesid meie noorsportlased neljal välisvõistlusel, kus võitsime ka medaleid. Lisaks esinemistele väljapool vabariiki esinesid meie noored hästi ka koduvõistlustel kus võideti ka palju medaleid erinevates vanuse klassides. Jätkame tegevust ja arenemist ka järgmistel hooaegadel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.