Rohkema info nägemiseks:

Meelis Roosaar

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Vabaajakeskuste ehitustööd, Hooldamata hoonete renoveerimistööd

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU PUHJA KOGUDUS MTÜ tegevusaruanne 2022

EELK Puhja Püha Dionysiuse kogudus on luterlik kogudus Puhjas. Kogudus kuulub Valga praostkonda. Koguduseõpetaja Tiit Kuusemaa, juhatuse esimees Meelis Roosaar, organistid Meelis Roosaar ja Miina-Liisa Kuusemaa. Jumalateenistused toimuvad igal pühapäeval kell 11.00 Puhja kirikus. Puhja kogudus tegeleb muusika-, laste- ja diakooniatööga ning teeb koostööd valla kultuuriasutustega. Aruandeaastal ei ole koguduse töötegijatele makstud palka. Tasu on makstud erinevatele inimestele projektide raames käsunduslepingu alusel. Koguduse heaks on panustanud oma aega ja oskusi üle 40 vabatahtliku.

Dropdown

kõik artiklid

KARIJÄRVE KÜLASELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal hooldasime jalgteed Karijärve ujumiskohale ja külaplatsi, toimusid mõned talgupäevad. Tegelesime ka Karijärve külaelu arendamisega. Elva Vallavalit
ssb.ee
2022. aastal hooldasime jalgteed Karijärve ujumiskohale ja külaplatsi, toimusid mõned talgupäevad. Tegelesime ka Karijärve külaelu arendamisega. Elva Vallavalitsuselt saime tegevustoetust. Traditsiooniks on saanud Karijärve keelpillimängijate suvekool, mida külaseltsi kaudu on jätkuvalt toetanud Eesti Kultuurkapital.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.