Rohkema info nägemiseks:

Rave Puhm

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

LOOVUSMAJA MTÜ tegevusaruanne 2023

MTÜ Loovusmaja on asutatud 5. mail 2021 aastal kahe füüsilisest isikust osaniku poolt. Mittetulundusühingu eesmärgiks on inimeste enesearengut, vaimset tervist, loovust, heaolu ja tööheaolu toetavate teenuste arendamine ja osutamine. 2023. aasta majandustegevus oli peamiselt seotud individuaalteraapiate ja grupisupervisioonide osutamisega sotsiaalvaldkonna klientidele. Aruandeperioodil oli MTÜ käive 10348 eurot, kahjum 3734 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

RASSET OÜ tegevusaruanne 2023

Rasset OÜ on asutatud 31. augustil 2017 ühe füüsilisest isikust osaniku poolt. Registreerimisjärgne osakapital 2500 eurot. Ettevõtte peamiseks eesmärgiks on i
ssb.ee
Rasset OÜ on asutatud 31. augustil 2017 ühe füüsilisest isikust osaniku poolt. Registreerimisjärgne osakapital 2500 eurot. Ettevõtte peamiseks eesmärgiks on inimeste, meeskondade ja organisatsioonide arengu toetamine läbi erinevate teenuste - koolitused, supervisioon, coaching ning töötubade läbiviimine. Peamiseks kliendirühmaks on juriidilised isikud. Peamises fookuses on pikemaaegsed koostööprojektid, mis toetavad organisatsioonides meeskondade toimimist ja tulemuslikkuse parandamist. 2023. aastal toimus TIIMWERK’i nime alla koondatud tegevuste osutamine ja samas ka pidev arendus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.