Rohkema info nägemiseks:

Katrin Leepere

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

OTRIN OÜ tegevusaruanne 2023

Otrin OÜ tegeleb tehnika, mobiilse ja lokaalse remondiga, ning varuosade müügiga. Vajadusel pakume ka transporti. Alates 2021 aastast oleme oma tegevust põllumajandus valdkonnaga mitmekesistanud. Aastal 2023 soetasime omale suurema töökojaga kinnistu.

Dropdown

kõik artiklid

TAHULA KÜLA MTÜ tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing Tahula küla on 2018 aastal loodud ühing mille peamine eesmärk vastavalt põhikirjale on külaelu edendamine. 2023 aastal on MTÜ tegelenud küla
ssb.ee
Mittetulundusühing Tahula küla on 2018 aastal loodud ühing mille peamine eesmärk vastavalt põhikirjale on külaelu edendamine. 2023 aastal on MTÜ tegelenud küla üldkasutatavate alade korras hoidmisega ja planeerinud tegevusi uuteks perioodideks. Ühingul on 2 asutajaliiget, 3 juhatuse liiget ja 6 tavaliiget. Juhatus aastal 2023 aastal töötasu ei saanud, töö toimus vabatahtlikuse põhimõttel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.