Rohkema info nägemiseks:

Ly Niinelaid

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ühingud, riik ja ühiskond

EMUMÄE ARENDUSKESKUS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Emumäe Arenduskeskus (edaspidi EAK) asutati detsembris 2010. EAK on ühendavaks organisatsiooniks kohalikele seltsidele, ühingutele ja eraisikutele, kellega koos korraldame kohalikke üritusi ning arendame ja elavdame tegevust Emumäel ja piirkonnas. Liikmeid on 15, sh 2 juriidilist isikut – MTÜ Käru Küla Selts ja Salla Seltsimaja MTÜ. Juhatus on 1-liikmeline – Ly Niinelaid. Emumäe seiklusrajad on pupulaarsed ja on leidnud väga aktiivset kasutamist.

Dropdown

kõik artiklid

TRAPSIK MTÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal töötajaid ei olnud, juhatuse liikmele tasu ei makstud. MTÜ jätkab tegevust 2023 aastal. 2022. aastal koolitustegevust ei toimunud. Otsiti uusi koo
ssb.ee
2022. aastal töötajaid ei olnud, juhatuse liikmele tasu ei makstud. MTÜ jätkab tegevust 2023 aastal. 2022. aastal koolitustegevust ei toimunud. Otsiti uusi koostööpartnereid kuid need ei viinud koostööni. Sõlmitud eelkokkulepped seoses Covidiga seotud piirangutega ei viinud tegevusteni.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.