Rohkema info nägemiseks:

Erik Nukk

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SEMI INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Semi Invest põhitegevuseks on erinevate juriidiliste ja füüsiliste isikute nõustamine, vara haldus ning investeeringud. 2022.a. oli ettevõte mõõdukas progressis, mis andis aasta kokkuvõtteks hea positiivse tulemi, kuna suudeti hästi paigutada vahendeid. 2023.a. on plaanis jätkata vara haldust, panustada vara täiendavasse soetusse ning jätkata vahendite paigutamist investeeringuss, et tagada mööduka kasvu jätk ja täita omaniku ootuseid.

Dropdown

kõik artiklid

1 KINDLUSTUSMAAKLER OÜ tegevusaruanne 2022

1 Kindlustusmaakler OÜ turustas klientidele 2022.a. kindlustustooteid üle 1 miljoni euro eest, mis on meeskonna suurust ja teenuse personaliseeritust arvestades
ssb.ee
1 Kindlustusmaakler OÜ turustas klientidele 2022.a. kindlustustooteid üle 1 miljoni euro eest, mis on meeskonna suurust ja teenuse personaliseeritust arvestades, väga hea tulemus. 2022.a. peamiseks eesmärkideks olid ettevõtte käibe kasvatamine, millega saadi hästi hakkama juba kaheksandat aastat järjest. 2023.a. peamisteks eesmärkideks on ettevõtte kasvu jätkamine, nii klientide kui käibe osas. Jätkame personaalse teenuse pakkumist, mis tagab klientide rahulolu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.