Rohkema info nägemiseks:

Aleksander Tomas Vassiljev

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

LASERMEISTER OÜ tegevusaruanne 2022

2021 aastal moodustas ettevõtte müügitulu 13 468 eurot, 2022 aastal oli 171 605 eurot. Majandusaasta lõpetati kasumiga 69 504 eurot. 2022 aastal tegeles Lasermeister OÜ tööstusseadmete hoolduse, müügi ja rendiga. 2022 aastal soetati töövahendeid hoolduste tegemiseks. Tegeleti CNC freespink ÜRASK arendamisega millele kulutati ca 10 000 eurot. Ettevõtte palkas 3 töötajat, kelle ülesandeks on kasvatada järgmistel aastatel käivet ja müügitulu. Järgneva majandusaata eesmärgiks on turupositsiooni säilitamine ja uute klientide leidmine.

Dropdown

kõik artiklid

CAREWORKS OÜ tegevusaruanne 2022

CareWorks OÜ põhilisteks tegevusaladeks on maastiku hooldus ja korrashoid, ehitiste viimistlustööd ja abitegevused, maastiku hooldus ja korrashoid ning pesula t
ssb.ee
CareWorks OÜ põhilisteks tegevusaladeks on maastiku hooldus ja korrashoid, ehitiste viimistlustööd ja abitegevused, maastiku hooldus ja korrashoid ning pesula teenuse osutamine. Ettevõte lõpetas aruandeaasta kasumiga.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.