Rohkema info nägemiseks:

Riho Oraste

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

RAIKKÜLA VABATAHTLIKU TULETÕRJE SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Raikküla Vabatahtlik Tuletõrje Selts on vabatahtlikkuse alusel loodud heategevuslik ning kasumit mittetootev eraõiguslik juuridiline isik, mis tegutseb avalikes huvides demokraatia ja isefinantseerimise põhimõttel. Seltsi tegevuse eesmärgid on turvalise elukeskkonna säilitamine ning paremaks muutmine ja inimeste tuleohutusealaste teadmiste tõstmine. MTÜ tegevus 2022. aastal oli aktiivne. Osalesime päästetöödel.Soetasime päästealast tehnikat. MTÜ Raikküla Vabatahtlik Tuletõrje Selts on jätkuvalt tegutsev omades vara ja kohustusi.

Dropdown

kõik artiklid

RAPLAMAA TULETÕRJEKAPITAL MTÜ tegevusaruanne 2022

Raplamaa Tuletõrjekapial Üldinfo MTÜ Raplamaa Tuletõrjekapital on organisatsioon, mis koondab kokku ühiselt ja suuremalt tegutsema kõik raplamaa 11 vabatahtli
ssb.ee
Raplamaa Tuletõrjekapial Üldinfo MTÜ Raplamaa Tuletõrjekapital on organisatsioon, mis koondab kokku ühiselt ja suuremalt tegutsema kõik raplamaa 11 vabatahtlikku päästekomandot. Tegevuse ülevaade. Regulaarsed VPKde nõupidamised. Soetasime endale sõiduauto haagisel paikneva pääste ennetustöö mooduli, millega on meil nüüd väga lihtsalt võimalik läbi viia efektiivseid ennetusüritusi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.