Rohkema info nägemiseks:

Robert Jõela

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

VÕRU VALD, PARKSEPA ALEVIK, MÄNNI TN 10 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

KÜ on loodud kortermaja korteriomandite ja kommunaalteenuseid pakkuvate firmade vahelise arvelduse vahendamiseks, ning üldkasutatavate ruumide ühiseks haldamiseks. Teenuse pakkujad on keskkütte, prügi, vee ja kanalisatsiooni ning elektrienergia (ühiskasutatavate ruumide valgustus) firmad.

Dropdown

kõik artiklid

TSOORU V-KLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

Organisatsioon Tsooru V-Klubi alustas tegevust 2004. aastal. Ühendus ei kuulu tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute ja sihtasutuste nimekirja. Seisuga
ssb.ee
Organisatsioon Tsooru V-Klubi alustas tegevust 2004. aastal. Ühendus ei kuulu tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute ja sihtasutuste nimekirja. Seisuga 31.12.2022 on seltsil 5 liiget ja mitmeid toetajaliikmeid. Tsooru V-Klubi tegemised 2022. aastal Märtsis toimus Tsooru Külateatri hooaja esietendus, Senta Kase "Pulmad lisandiga". Üritus jätkus peoga, kus tantsuk mängis ansambel Marco. Toetas Antsla vald. Mais toimus emadepäeva pidu ansambliga Nedsaja Küla Bänd. Üritust toetas Antsla vald. Augustis toimus Suvelõpu simman koos Mait ja Mikko Maltisega. Üritust toetas Antsla vald.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.