Rohkema info nägemiseks:

Matti Olavi Hakkarainen

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

PUISTE TEED OÜ tegevusaruanne 2023

Puiste Teed OÜ müügitulu aruandeaastal oli 984 eurot. Majandusaastal soetati Soome kinnistu maksumusega 130 tuh.eur 2023.a. registreeriti ettevõte püsiva tegevuskohana ka Soomes. Juhatus on 2-liikmeline, kellele tasu ei makstud. 2024.a. on plaanis jätkata majandustegevusega.

Dropdown

kõik artiklid

MM-METS OÜ tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus 2023.a. ettevõttel puudus aktiivne majandustegevus. Tulud, kulud ja kasum MM-Mets OÜ puudus aruandeaastal müügitulu. Ettevõttte juhatus on kolme
ssb.ee
Sissejuhatus 2023.a. ettevõttel puudus aktiivne majandustegevus. Tulud, kulud ja kasum MM-Mets OÜ puudus aruandeaastal müügitulu. Ettevõttte juhatus on kolmeliikmeline . Juhatuse liikmetele tasu ei arvestatud. 2024.a. planeerib juhatus tegeleda oma äriliste plaanide elluviimisega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.