Rohkema info nägemiseks:

Aleksei Baikov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
spordiliidud, spordiorganisatsioonid, sport, kultuur ja haridus, puhkus ja meelelahutus

MAARDU LM JK MTÜ tegevusaruanne 2023

MAARDU LMJK MTÜ registreeriti 05.10.2018.a. Firma põhilisteks on spordikluubide tegevus. 2023 aastal viis meie jalgpallikool läbi kavandatud treeninguid nii linnastaadionil kui ka Maardu kooli ja spordikeskuse saalides. Jalgpallikool korraldati kaks turniirid kus osalesid rohkem kui 50 lastevõistkondi erinevast linndadest. Korraldati jalgpallilaagrit kus osalejad oli linnalapsed ja kluubilapsed. Maardu linna lasteaedades korraldati treeninguid noortele jalgpalluritele. Kooli jalgpallurid osalesid vastavalt vanusekategooriatele jalgpalliliidu eestivedamisel riiklikel meistrivõistlustel.

Dropdown

kõik artiklid

MAARDU LM MTÜ tegevusaruanne 2023

MTÜ Maardu LM tegutseb alates 24.01.2014. Ühingu eesmärgiks on: a) liikmete ühisetesthuvidest lähtudes sportimiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate võimaluste
ssb.ee
MTÜ Maardu LM tegutseb alates 24.01.2014. Ühingu eesmärgiks on: a) liikmete ühisetesthuvidest lähtudes sportimiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate võimaluste loomine; b) jalgpalliharrastuse arendamine tervisespordi vormidest kuni võistlusspordini. MTÜ Maardu LM on jätkuvalt tegutsev mittetulundusühistu. 2023.aastal ühistu on saanud Maardu Linnavalitsuselt dotatsiooni summas 18,7 tuh. euro (2022: 8,5 tuh. euro). Sihtotstarbelised kulud 2023.aastal olid 16,6 tuh. euro (2022: 2,7 tuh. eur) ja muud tegevuskulud 3,7 tuh. euro (2022: 1,9 tuh. euro). Tööjõukulud (koos sotsiaalmaksudega)

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.