Rohkema info nägemiseks:

Nadezhda Evseeva

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

JÕHVI VALD, JÕHVI LINN, VAHE TN 2 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

KÜ Vahe 2 alustas oma tegevust juulis 2002.a ja selle põhitegevusalaks on korteriühistu majandamine. Ühistu liikmeteks on elumaja Vahe 2 Jõhvi korterite omanikud. Töölepingu alusel töötab KÜ-s 1 inimene. Ühistul on 4 –likmeline juhatus, kes vastutab majandustegevuse eest ja annab sellest aru ühistu liikmetele üldkoosolekutel. Koosolekud kutsutakse põhimääruse alusel kokku vähemalt üks kord aastas. Korteriühistu tegevuse eesmärgiks ei ole kasumi saamine vaid elumaja parem ja efektiivsem haldamine. KÜ Vahe 2 tegevused aruandlusperioodil olid järgmised: (cid:127) Ehitus ja remondi tööd.

Dropdown

kõik artiklid

JÕHVI VALD, JÕHVI LINN, VIRU TN 9 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Jõhvi vald, Jõhvi linn, Viru tn 9 korteriühistu kanti äriregistrisse 02.05.2003.iseseisvalt. Tegutseb alates jaanuarist 2010a. Tegevuse eesmärk on korteriomand
ssb.ee
Jõhvi vald, Jõhvi linn, Viru tn 9 korteriühistu kanti äriregistrisse 02.05.2003.iseseisvalt. Tegutseb alates jaanuarist 2010a. Tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Juhatus koosneb 2 liikmest. Juhatuse lihtliikmetele tasu suurus on moodustanud 1560 euro.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.