Rohkema info nägemiseks:

Rufat Kerimli

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SPORDIKLUBI IKEDA MTÜ tegevusaruanne 2022

Spordiklubi IKEDA tegeleb karate treeningute ja treeninglaagrite kooraldamisega kooliealistele lastele. Treeningutes osaleb kuni 40 last. Aastal 2022 korraldasime kaks teerninglaagrit, millest üks toimus Eestis ja teine Azerbaidžanis. Aastal 2023 plaanime treeningutega jätkata ning samuti on plaanis korraldada lastele spordilaager, kus sisustame laste vaba aega tervist edendavate tegevustega, karate treeningutega ja meelelahutustegevustega.

Dropdown

kõik artiklid

1-KOOLITUS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ 1-Koolitus pakub erinevaid koolitusi ning on Töötukassa koolituskaardi partner. Järgneval aastal on kavas tegevusega jätkata ning laiendada pakutavate kooli
ssb.ee
MTÜ 1-Koolitus pakub erinevaid koolitusi ning on Töötukassa koolituskaardi partner. Järgneval aastal on kavas tegevusega jätkata ning laiendada pakutavate koolituste teemasid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.