Rohkema info nägemiseks:

Anna Aunap

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

LOHU KESKUS MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Lohu Keskus on registrisse kantud kandeotsusega 21.01.2010.a (esmakanne). Ühingu põhitegevused on tervislike eluviiside propageerimine, loodus- ja terviseturismi korraldamine ja organiseerimine, turismi- ja puhkemajanduse arendamine ning omaalgatuse ja sotsiaalse aktiivsuse edendamine kohtadel. 2022.a oli ettevõtte tegevus peatunud. Kodanikualgatusel põhinev ühistuline tegevus toimib, uuritakse ja kirjutatakse erinevaid projekte, eesmärgiga tuua kasu kogukonnale. Plaanis on tekitada Lohule päikeseenergial töötav elektrijaam. Sama tegevuse ettevalmistustega jätkatakse 2023.

Dropdown

kõik artiklid

SMART SURFACE OÜ tegevusaruanne 2022

Smart Surface OÜ on registrisse kantud kandeotsusega 05.02.2010.a (esmakanne). Ühingu põhitegevus 2022. aastal oli mesilaste pidamine ja mesindus-alaste loengu
ssb.ee
Smart Surface OÜ on registrisse kantud kandeotsusega 05.02.2010.a (esmakanne). Ühingu põhitegevus 2022. aastal oli mesilaste pidamine ja mesindus-alaste loengute müük. Ettevõte reklaamib ja propageerib mesindust. 2023. aastal jätkatakse senist majandustegevust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.