Rohkema info nägemiseks:

Svetlana Prussova

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Virtuaalvääringu teenus jms teenused, tooted, konsultatsioonid

BELGRAVIA OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte oli loodud 2022.aastal Eestis Euroopa Liidus asuva kinnisvara tokeniseerimise projekti arendamise eesmärgiga. Aruande aasta jooksul arendati tarkvara projekti jaoks. Ettevõtte esindajad osalesid mitmel konverentsil (Eestis, Belgias, Prantsusmaal) ning on alustatud turundustegevusega kasutajate meelitamiseks. Leiti mitmeid potentsiaalseid koostööpartnereid, kes soovisid oma kinnisvara sellel platvormil noteerida. Tuleva perioodi plaane ettveõte ei seo, projekti arendamine ajutiselt peatatud.

Dropdown

kõik artiklid

DREAM FINANCE VENTURE OÜ tegevusaruanne 2022

Dream Finance Venture OÜ oli asutatud Dream Finance OÜ tütarettevõttena detsembris 2021.a. eesmärgiga investeerida erinevatesse idufirmadesse, tagades neile töö
ssb.ee
Dream Finance Venture OÜ oli asutatud Dream Finance OÜ tütarettevõttena detsembris 2021.a. eesmärgiga investeerida erinevatesse idufirmadesse, tagades neile töökeskonda ettevõtte ruumides, kuid plaanid jäid realiseerimata. Ettevõte ei ole teeninud 2022.aastal müügitulu, kuid tehti 3 intressikandvat hoiust erinevatesse hoiu-laenu ühingutesse, millest saadi intressitulu. 2023. aastal on ettevõttel plaanis alustada info- ja turundustegevustega CoinsPaid Media kaudu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.