Rohkema info nägemiseks:

Peteri Pajumets

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SÕÕRU HALDUS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Sõõru Haldus loodi 2010. aastal, mittetulundusühingu eesmärgiks on Veskitaguse küla Sõõru pereelamute grupi ühisveevärgi ja muu ühises kasutuses oleva taristu ühine majandamine ning seoses sellega ühingu liikmete kollektiivne esindamine, ühingu liikmetele seoses ühises kasutuses oleva taristu majandamisega teenuste osutamine ning ühingu liikmetele haljastus-, heakorra- ja hooldusteenuste osutamine.

Dropdown

kõik artiklid

HABITON OÜ tegevusaruanne 2022

Üldine Habiton OÜ peamiseks tegevusvaldkonnaks on ärikinnisvara haldus. Ettevõtte klientideks on mitmed ärikinnisvara omanikud ning haldusteenust osutatakse er
ssb.ee
Üldine Habiton OÜ peamiseks tegevusvaldkonnaks on ärikinnisvara haldus. Ettevõtte klientideks on mitmed ärikinnisvara omanikud ning haldusteenust osutatakse erineva kasutusotstarbega hoonetes. Personal Habiton OÜ juhatus on üheliikmeline. Ettevõttes töötas 31.12.2022. aasta seisuga 1 töölepingu alusel töötav töötaja. Tulud ja kasum Habiton OÜ müügitulu 2022. majandusaastal oli 76 773 eurot ning kasum majandustegevusest oli 27 981 eurot. Tulevik 2023. aasta eesmärk on laiendada kliendibaasi ning jätkata koostööd seniste partneritega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.