Rohkema info nägemiseks:

Albert Starikov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

MVT OÜ tegevusaruanne 2022

2022 aastaal Osaühing MTV majandustesevust ei toimnud . Majandusaasta jooksul töötajate ei olnud, töötasu ja juhatuse liikme tasu ei välja maksnud.

Dropdown

kõik artiklid

SPORDIKLUBI SOFRON MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Spordiklubi Sofron asutati 2005 a. augustis. Osutati teenust Olümpiapoksi ja fitnessipoksi vallas, tervislike eluviiside propagandeerimist ja sportlike alg
ssb.ee
MTÜ Spordiklubi Sofron asutati 2005 a. augustis. Osutati teenust Olümpiapoksi ja fitnessipoksi vallas, tervislike eluviiside propagandeerimist ja sportlike algastme ettevalmistust. Kuuendas kategooria treener viis läbi treeningute ümbes 100-le erinevates vanusegruppides sportlasele. Töötasu 2022 aastal oli 1 treener kes omab 6 tase kvalifikatsioon EOK. Samasuguselt on planeeritud tegevus ka 2023 aastaks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.